Erçal Group hizmette kalite ilkesi ile sektörün güvenilen lider markalarını fark yaratan anlayışı ile sizlere sunuyor.
Türkiye ve Dünyada çerez olarak da tüketilen fındığın % 90'a yakın kısmı kavrulmuş, beyazlatılmış, kıyılmış, dilinmiş, un ve püre halinde çikolata, bisküvi, şekerleme, tatlı, pasta ve dondurma yapımı ile yemek ve salatalarda yardımcı olarak kullanılmaktadır.
Türkiye ve dünyada çerez olarak da tüketilen fındığın %90'a yakın kısmı kavrulmuş, beyazlatılmış, kıyılmış, dilinmiş, un ve püre halinde çikolata, bisküvi, şekerleme, tatlı, pasta ve dondurma yapımı ile yemek ve salatalarda yardımcı olarak kullanılmaktadır.
DevamıZengin bir besin maddesi olan fındığın 100 gramı 725 kalori sağlar. Vitamin ve mineral deposu olan fındık bu özellikleriyle: beden ve zihin yorgunluğunu giderir, enerji verir, kalp ve damar sağlığını korur, cildi güzelleştirir, kolesterolü düşürür...
Devamı